Case

Exempel från olika typer av projekt

Alexborg Örebro slott

1
Uppdrag Uppdraget var att skapa ett kontorshotell på 3:e våningen i Örebro slott. Statens fastighetsverk hyr ut lokalerna till Alexborg. Vi bestämde att använda få leverantörer, och gärna svenska. Eftersom det är ett gammalt stenhus så behövde vi tänka på akustiken i allt vi gjorde. Om du är intresserad av att hyra så gå in på alexborg.se.

EEL kontor/lager

2
Uppdrag EEL som äger bland andra Elon-butikerna har byggt ut sitt lager och kontor i Mosås utanför Örebro. Vi har fått leverera ny inredning till receptionen, konferensrummen och samlingsrum med mera.

Idrottshuset Örebro

3
Uppdrag Idrottshuset i Örebro byggs till, byggs om och renoveras. Vi har levererat möbler till café, kontor, konferensrum, VIP-hylla m.m. Här måste ju möblerna både vara slitstarka och passa utseendemässigt. Leverantörer är Edsbyn, Gulled, Materia, Balzar Beskow, Mitab och en del är specialsnickerier.

Arkitekter Inredningsarkitekt är Helena Jansson på Gaida

XXL Sport&Vildmark

4
Uppdrag Sedan XXL bestämde sig för att expandera in i Sverige så har vi ritat deras butiker. Vårt egenutvecklade ritsystem som automatiskt summerar ingående inredningsdetaljer var det som gav oss uppdraget. Projektledarna på XXL och hos inredningsleverantören ITAB sparar tid. Och vi levererar ritningar i 2d och 3d tillsammans med stycklistorna.

Strateg

5
Uppdrag Reklambyrån Strateg i Örebro flyttade till eget hus i ett industriområde lite utanför centrum. Vi har gjort fasader och inredning till hela kontoret.

Kommun-Invest

6
Uppdrag Vi vann upphandlingen gällande kontorsmöbler till Kommun-Invest och har nu levererat mer än 80 motordrivna skrivbord, förvaringar, arbetsstolar och tillbehör.
All kontorsinredning kommer från Edsbyn, en del specialritat för Kommun-Invest.

Arkitekter Arkitekt för projektet är Helena Jansson på Gaida.
Bilden är tagen av Anders Storm, Ateljé Rapid.